Gå tillbaka till webbplatsen

Värme och växtkraft ger energi!

Trots en dålig natts sömn vaknade jag med förnyad energi av att solen strålande in genom fönstret! Nu när jag sitter och arbetar kan jag se ut över gatan där människor på morgonpromenad går i riktning av havet med svängande armar och stora steg. Fönstret står på glänt så att jag får in lite luft och trots att den är rätt kall känns den uppfriskande, inte kylande. En stor kanna vatten med gurka och citron står framför mig på bordet, jag har min lista över det jag ska göra bredvid mig och känner mig motiverad till att få allting gjort som planerat. Det kan låta trivialt och vardagligt, men det är ju också i vardagen vi lever det mesta av våra liv. Jag, och säkert många med mig, tycker om att få saker gjorda, att se till att det händer något, att driva något framåt. Hade det varit för några hundra år sedan kanske det hade varit en flock får som skulle ut på bete ;) men nu handlar det om att driva mitt arbete och min firma framåt och att använda den tid och den energi det ger till att kunna göra något för andra. Så - hoppas solen skiner även på er och att ni har en fin start på veckan.