Gå tillbaka till webbplatsen

Vill höra vad ni tycker?!

De senaste dagarna har jag kommit vidare i de två manus jag jobbar på parallellt. Jag tror att snövädret som drar över södra Sverige just nu bidrar till skrivarro. När solen skiner utanför fönstren är det så mycket annat som drar och lockar. Men i lugnande snöfall, sittande i bekväm fåtölj med fotpall och dessutom framför en flammande brasa i den öppna spisen kom skrivarron tillbaka.

Nu har jag en fråga till er som jag blir jätteglad som ni vill svara på. Ljudbok eller fysisk bok? Vad föredrar ni? Jag frågar därför att jag har flera olika möjligheter inför utgivningen av mina andra roman och jag är osäker på vad som passar er som läsare bäst. Naturligtvis utesluter inte det ena det andra men just nu står jag i valet och kvalet mellan två erbjudanden där det ena satsar på fysisk bok (pappersbok och e-bok) och den andra går direkt på ljudbok med publicering på alla stora streamingtjänster. Hm. Vad tycker ni?? Allt gott från Anna