Gå tillbaka till webbplatsen

Ljudbok på gång!

Solljuset strålar utanför fönstren, vilket direkt avslöjar vilket behov de har av att bli putsade ... Men om vi bortser från det så är våren verkligen på gång! Små gröna skott och knoppar ute i trädgården, fullt med lökväxter som skjuter upp ur jorden och fåglar som pilar hit och dit.

I april släpps Johanna på Klarudden som ljudbok och jag är så nyfiken på hur hon kommer att låta i uppläsarens tolkning. Det är så speciellt och personligt, det där med röster. Nu när Anna Godenius har läst in mina kortromaner "Engelsk höst" och "På vänstra stranden", har jag börjar höra hennes röst när jag skriver för ljudbok. Även om det kanske inte alls blir hon som läser upp de nästa kortromanerna är det henne röst jag hör i huvudet när jag skriver orden.

Min skrivtid har varit begränsad under den senaste vecka - det har hänt mycket i vår familj som behövt fullt fokus istället. Men att fortfarande kunna lägga in 20 minuters skrivtid här och där betyder mycket: jag håller kontakt med mina karaktärer och samlar på mig mer material som senare kommer att redigeras. Just att ha material, oavsett om det är bra eller dåligt, gör att det finns något att ta fatt i under redigeringsperioden, vilket gör att jag vågar redigera hårdare än om jag bara har material så att det precis "räcker".

Hoppas ni har tid att njuta av solen och att det finns knoppar och kanske iris i er närhet!