Return to site

En punkt i Paris

Under lindarna i Jardin de Luxembourg

På månadag ska jag skicka oktobers följetong till min redaktör. Och alldeles nyss, precis innan mitt yngsta barn vaknade från sin eftermiddagslur, satte jag punkt för berättelsen. Den avslutas under lindarna i Jardin de Luxembourg, som ni kan se på bilden här ovanför. Jag hoppas att jag har fått med något av den mjuka vinden, dofterna från både träd och blommor, ljudet av stolarna som flyttas runt i gruset, av lekande barn, av fontäner i bakgrunden. Strax är det fredagkväll här och efter ett tidigt kvällsdopp väntar både vin och mat man kan plocka med fingrarna. En fin fredag till er, var ni än är.

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK