Gå tillbaka till webbplatsen

Två nya kortromaner på gång!

Jag skriver på två nya kortromaner direkt för ljudbok och det är spännande att skriva direkt för en lyssnarupplevelse. Jag har upptäckt att det faktiskt ändrar hur jag skriver. Även om jag normalt alltid läser mina texter högt (spelar in dem på video så jag kan lyssna och redigera i texten samtidigt), läser jag dem på ett annorlunda sätt nu, mer dramatiskt och med tydligare betoningar.

Så ni kanske kan föreställa er mig, där jag sitter på mitt lilla kontor på vinden, och läser högt och dramatiskt med krukväxterna som publik!

Oavsett så hoppas jag på att det igen blir Anna Godenius som uppläsare och att de kommer att släppas till våren. Nu är vi dock fortfarande i novembermörkret där ljusen från kyrkogårdarna gör sitt bästa för att lysa upp, som minnen över dem vi har förlorat. Varma tankar till er, Anna