Gå tillbaka till webbplatsen

Tre nya avsnitt av Historien om Herta!

 

Den 12 juli är det dags! Avsnitt 7 - 9 av Historien om Herta släpps då i Storytels app. De har varit så roliga att skriva: Nya karaktärer dyker upp, 1910-talets Köpenhamn bildar fond och Herta ställs inför allsköns utmaningar. Jag hoppas innerligt att ni ska ha lyst att läsa/lyssna på Hertas fortsatta liv och äventyr.

Det mottagande som de första sex delarna av Historien om Herta får är fortfarande, överväldigande roligt. Så många fina recensioner, mejl och kommentarer. Tusen tack för att ni tar er tid till att skriva till mig, det betyder så mycket.

Jag håller på att klura på en idé som jag gärna vill ha er feedback på: Den 12 juli är det den pakistanska aktivisten Malala Yousafzis födeseldag. Malalas arbete ligger mig mycket varmt om hjärtat och jag försöker bidrag till hennes fond i den grad jag kan. Jag vet att det finns många därute som skriver och jag vill gärna erbjuda att ge en grundlig feedback på en textmassa upp till 3 kapitel i genren historisk roman eller feelgood. Min avgift? En donation av valfri summa till Malalas fond. Vad tror ni om det?

Allt gott från Anna!