Gå tillbaka till webbplatsen

Tankar och mål inför det nya året

Om någon dag, ja faktiskt om bara några timmar, är det nya året här. Mellandagarna innebär alltid för mig att tänka tillbaka på året som gått för att kunna avgöra vad vi ska i året som kommer. Jag tittar närmare på mitt arbetsliv, men också på hur vi har det i familjen, vilka drömmar vi bär på tillsammans och vilka problem vi har stött på under året. Under årets första dag kommer jag att ha formulerat mina 15 viktigaste mål för 2019 men även nu har jag samlat viktiga milstolpar och tankar som är viktiga för mig inför året som kommer.

- I mitt arbete är ännu en roman inplanerad med HCN, den kommer jag att avsluta under årets första kvartal.

- Två kortromaner ligger på skissbordet för Saga Egmont. De ska jag också presentera under årets första tre månader.

- En faktabok ska också arbetas fram tillsammans med två kollegor, det ser jag väldigt mycket fram till.

- Det ligger en stor förändring framför oss: vi ska bo på landet i mellan 6 - 12 månader! Vintern blir en utmaning men oj vad jag ser fram emot våren.

- Ett annat viktig mål är att jag ska ta mig tid till att lyssna ännu mer aktivt på vad mina barn berättar for mig. De sitter på så mycket kunskap och information och jag är en dumbom om jag inte tar den till mig.

- Jag vill också ta mig mer tid till att både arbeta på och njuta av de starka banden mellan min man och mig. Det är vi som bär vår familj på våra axlar och vi behöver se till att vi kan göra detta på allra bästa sätt.

Redan på årets andra dag släpps Johanna på Klarudden i handeln (den har tidigare varit tillgänglig för prenumeranter på Silk). Det är en ovanligt spännande start på året som kommer och som jag ser så mycket fram emot!