Gå tillbaka till webbplatsen

Skaka runt i hatten!

Och det med utsikt över en frostklädd park

Vi börjar året i Köpenhamn och min arbetsplats har plötsligt utsikt över en park som står klädd vita kalla kläder. Nu har jag lust att skaka runt i hatten, att vända uppochned på idéer och tankar och att hitta nya möjligheter när det gäller både det att skriva och det att publicera! Jag är så glad över den kontakt jag har med läsare vars mail ramlar in i inboxen med frågor, synpunkter och utrop. Ofta handlar det om att de vill ha fatt i en viss text, en del av en följetong eller fortsättningen på berättelsen. Då är det frustrerande att inte kunna göra annat än hänvisa till gamla nummer av veckotidningar eller nya nummer, som kommer om ett halvår eller så. Därför letar jag nu efter andra möjligheter till att publicera - ett system där man snabbt och flexibelt kan nå sina läsare med det som de efterfrågar. Om någon har ett förslag på hur ett sådant system skulle kunna se ut eller vara - hör gärna av er till mig! Allt gott från det Köpenhamnska denna vinterdag, Anna