Gå tillbaka till webbplatsen

Ny serie med HarperCollins Nordic

Jubii! Jag har påbörjat en helt ny bokserie tillsammans med HarperCollins Nordic! Första delen släpps våren 2022 och jag kan nästan inte vänta på att få dela berättelsen med er.

Serien utspelar sig i Mölle, ute på undersköna Kullaberg i nord-västra Skåne. Det är ett av mina absoluta favoritställen och dit min man och jag åker så fort vi har möjlighet att ha en dag för oss själva.

Mölle var en gång känt som "syndens Mölle", eftersom det var en av de första badorterna var män och kvinnor badade TILLSAMMANS! Och det i olika former för halvt kroppstäckande baddräkter dessutom.

I första delen av Mölle-serien är det också gamla synder som kommer upp till ytan när två främlingar möts och en ovanlig sommar inleds, fylld av hemligheter, avslöjanden och alldeles nyfunnen vänskap. Ett hus högt på en kulle med utsikt över Mölle hamn spelar en viktig roll, liksom en liten bortglömd leksak som plötsligt kommer på sin plats igen.

 

Hoppas ni har det bra i april, själv håller jag på att blåsa bort nere i Skåne men gläder mig till att våren har vaknat runtomkring oss och min cykelväg är kantad av scilla, påskliljor och sena krokus.

Kram till er härifrån, Anna