Gå tillbaka till webbplatsen

Herta i Danmark

Jag förstår att det kan vara förvirrande med antal avsnitt och när de släpps när Herta-serien översätts och ges ut i andra länder. Jag får en del frågor och kommentarer om detta och behöver börja med att säga att det är inte jag som avgör hur de publiceras, och heller inte när.

I Danmark är Herta, del 4, just släppt. Det är den näst sista delen i serien och den allra sista, Herta, del 5, sitter jag just och arbetar på. Håller jag min tidsplan kommer den vara avslutad i slutet av februari, därefter ska den översättas och läsas in och så släpps den på Mofibo. Så någongång under våren borde den landa i Mofibo appen.

Jag har också fått en fråga om varför den senaste delen av Herta endast finns som ljudbok. Jag ska undersöka detta med min redaktör i Danmark så snart det blir arbetsdag igen.

Allt gott från
Anna