Gå tillbaka till webbplatsen

Ett inlämnat manus och ett första kapitel

Hej kära läsare!

På morgonen idag har jag, äntligen, lämnat in en redigerad version av andra boken om Johanna på Klarudden till min redaktör. Denna redigeringsomgång har varit en kamp. Inte så mycket på grund av själva redigeringsarbetet som på grund av allt runtomkring. Barn som inte får gå till skolan vid minsta förkylningssymptom, en jobbsituation som är överlastad med extra åtgärder på grund av Corona viruset. Naturligtvis bara småsaker i jämförelse med vad som händer i samhället nu men besvärliga iallafall. Men nu är den iallafall inskickad och i slutet av augusti kommer jag börja skicka ut recensionsexemplar.

Har du en bokblogg eller annan kanal och är intresserad av att läsa så hör av dig!

Samtidigt har ett annat förslag hört av sig och vill läsa ett smakprov på en romanidé som jag har pitchat för dem. Så de metoder för pitching jag beskrev i förra blogginlägget har fungerat fint! Utmaningen nu är att åstadkomma ett första kapitel som gör att förlaget kommer att kasta sig på telefonen för att få köpa hela manuset. Ska se om jag kan hitta någon formel även för detta ... ;-)

Hoppas ni har det bra i underbara juni och att ni trots rådande omständigheter kan se fram emot sommaren. Kram från Anna