Gå tillbaka till webbplatsen

"En underbar feelgood roman som är lättläst, värmer och sprider julstämning", skriver Boknjutaren på instagram. För nu finns Vinter på Klarudden i bokhandeln! En fristående uppföljare till Johanna på Klarudden där vi får följa Johanna vidare genom familjekonflikter, förälskelse och hemligheter som hon upptäcker i huset på Klarudden.

I en intervju häromdagen fick jag frågan: Vad är det bästa med att skriva böcker? Jag tror jag svarade något om att få leva på sin fantasi men när jag tänker efter är det inte det som är det allra bästa. Nej, det är att ha kontakt med läsare! När jag får ett mejl om att någon har läst, eller lyssnat på, en av mina böcker och att det har gjort deras dag lite ljusare, eller varmare, eller härligare. Om ni visste hur otroligt mycket det betyder för mig!

Jag är tacksam över att ni läser det jag skriver och jag är ännu mer tacksam när ni hör av er med en liten rad eller två och berättar vad ni har fått ut av att läsa någon av mina böcker. Det gör verkligen min dag! Så tveka inte om ni att höra av er om ni skulle ha lust.

Allt gott i oktober,

Anna