Gå tillbaka till webbplatsen

En fortsättning är planerad!

Kära läsare! Sedan de sex första delarna av Historien om Herta släpptes från början av november till nu, har jag blivit både överraskad och överväldigad av all positiv feedback som Herta får. Hon hittar fram till sina läsare på ett sätt jag knappast hade kunnat föreställa mig och eftersom jag tycker så mycket om henne gör det mig så glad. Det var svårt att släppa henne när sjätte delen var färdig och skickad för inläsning. Ärlig talat så låg jag på min säng en hel eftermiddag,  stirrade upp i taket,  ömkade mig och var allmänt löjlig. Så när ni kära läsare surnar till över att sjätte delen slutar mitt i ett avgörande ögonblick så förstår jag verkligen er frustration. Jag undrar själv: Hur ska det gå för den kära Herta? Fast jag redan vet. För visst är det planerat att kunna presentera avsnitt 7 - 12 för er någon gångunder det nya året. Jag hör av mig när jag vet mer exakt. Tusen tack för att ni lyssnar, för alla kommentarer, mejl och meddelanden. De gör mig så innerligt glad!