Gå tillbaka till webbplatsen

Snälla ord smittar av sig

Sedan ljudboksversionerna av Engelsk höst och På vänstra stranden publicerades i förra veckan, har jag fått några mejl som gjort mig så varm och glad i hjärtat. Att en person tar sig tid att skriva ett meddelande till mig bara för uppmuntran och som tack, det gör mig så innerligt glad. Och det bästa är kanske att det gör att jag tar mig tid att visa uppskattning och säga tack till dem runtomkring mig. Vänligheten har en tendens att sprida sig, precis som otrevlighet. Och med risk för att ni ska avfärda mig som ovanligt präktig så tänker jag att man ju själv kan välja vad man vill vara förespråkare för.

Oavsett - nu finns Engelsk höst och På vänstra stranden även hos Bokus och där kan ni även förbeställa romanen Johanna på Klarudden.

 

Hoppas ni får en riktigt skön helg,

Anna