Gå tillbaka till webbplatsen

Romanmanus nr 2

Eftersom planerat inlämningsdatum för roman nr 2 närmar sig med jättekliv, arbetar jag för fullt med att få ihop det första grovmanuset. Även denna gång är det en utveckling av en tidigare följetong vars karaktärer jag fortfarande är nyfiken på och därför vill jobba vidare på. Tidsplanen är att jag ska lyckas skriva 1 kapitel per vecka fram till jul. Eftersom jag skriver ca 1/4 kapitel i en sittning, borde det inte vara en helt orealistisk plan ;-)

Johanna på Klarudden sätts för tryck i nästa vecka och jag kommer att ha de första exemplaren i mina hand om ytterligare några veckor. Det första jag tänker göra är att skicka ett exemplar till den äldre dam i mellersta Sverige som fick sitt stadsbibliotek att kontakta mig och efterfråga romanversionen av Johanna. Nu är det snart klar och då ska hon vara bland de första som får den!