Gå tillbaka till webbplatsen

Funderingar i mars

Kära presumativa läsare! På denna lilla bloggflik ämnar jag komplettera min hemsida med löpande inlägg. Det kan vara idéer, kommentarer, dialog, påståenden och avslöjanden, succéer och misslyckanden. Sådant vi människor gärna ska dela med varandra. Vi är redan i slutet av mars men våren låter sig väntas på - som den primadonna hon är. Jag skriver om höstdagar i Paris för att visa henne att jag inte bryr mig det minsta och avslutar romanen om Tanja: en öbo som hamnar i de mer stelbenta kvarteren i London. Karaktärerna går omkring med mig på dagarna: strax ska vi gå en långpromenad med hundarna och jag hoppas veta ännu mer om dem när vi kommer tillbaka. Kommentarer har börjat trilla in i min mail och på twitter - och jag blir så glad när jag hör från er!