Gå tillbaka till webbplatsen

Frågor från mina läsare

I samband med varje följetong som publiceras brukar det ramla in frågor från mina läsare i min inbox. Det rör sig om allt möjligt: när nästa del kommer, var man kan köpa romanerna som inbundna böcker, hur man kan få tag på ett avsnitt som man har missat. Men det kommer också andra, mer personliga frågor såsom varifrån jag har fått mitt efternamn, vilken typ av hundar jag har, var jag har bott i skärgården, vad jag gör när jag inte skriver osv. Dessutom kommer det också kommentarer på karaktärerna i mina romaner - vem man gillar eller inte gillar och varför. Oavsett fråga så blir jag så glad! Skrivandet är en ensam syssla och berättelserna skickas ut i världen utan att jag har någon möjlighet att vara med. Därför betyder det mycket för mig att få höra från er - tveka inte att höra av er!

Allt gott, Anna