Gå tillbaka till webbplatsen

En sista korr ... sedan tryck

Idag sittar jag och gör den sista korr läsningen av Johanna på Klarudden. Inte bara jag, även en professionell korrekturläsare gör samma sak, vilket jag är väldigt tacksam över. När man har suttit med samma text i över ett år är man så hemvan i texten att man inte längre ser felen. Sedan följetongen om Johanna på Klarudden publicerades i Hemmets våren 2016, har ett antal läsare hört av sig till mig och velat läsa mer om Johanna. Jag gläder mig så mycket till att få dela den här boken med er.

För att kunna ha ännu mer kontakt med mina läsare håller jag på lägga in en rutin för uppdateringar via sociala medier såsom Facebook, Twitter och Instagram. Är det något av dessa medier som ni föredrar? Hör gärna av er med era tankar. Ha nu riktigt härlig onsdag!