Gå tillbaka till webbplatsen

Drömma sig bort

Idag hör ni, är en sådan dag då mycket blir gjort i teorin men lite i praktiken. En sådan dag då det ligger en oro i kroppen och tankarna hela tiden letar sig till andra platser, andra vyer och sammanhang. På bilden ovan ser ni en bit av taket i vestibulen på Stockholms Central. Jag tycker det är ett så vackert tak och jag brukar alltid dröja mig kvar innan jag går in till tågen, eller ut på gatan, sitta på en bänk en liten stund och beundra taket. Samtidigt är det ett tak jag bara ser när jag är på väg någonstans. Men det lär vi ju vara hela tiden.

Idag står det mycket på listan: manusbearbetning, uppdatering av sociala medier och hemsida, förberedelser inför en ny omgång utlottning av Johanna-boken. Men samtidigt sitter jag och väntar på ett omdöme från min lektör för senaste manusomgången och det gör att jag får myror i kroppen och har svårt att koncentrera mig på andra saker än just att ... vänta.

Hoppas ni har en fint måndag och en bra start på veckan! Anna