Gå tillbaka till webbplatsen

Att falla för saker

Idag känner jag mig överdådig. Jag faller för vårblommor på torget och köper dem, jag faller för tre nybakade bullar med smältande smör och äter dem, jag faller för min egen man och kysser honom bakom garderobsdörren till vi båda känner oss som tonåringar igen. Dessutom faller jag för några nya böcker och beställer dem, så där bara, utan att blinka.En av dem är The Business of Being a Writer av Jane Friedman. Jag älskar böcker som hjälper till att skapa en rutin och en tydlig arbetsdag när det gäller skrivandet och det här verkar vara en av dem. Friedmans bok blir hyllad på Goodreads och jag faller en del också för omslaget som är så snyggt och bra.

Återkommer när boken har ramlat in och jag har läst den!

https://www.janefriedman.com/the-business-of-being-a-writer/

 

Idag känner jag mig överdådig. Jag faller för vårblommor på torget och köper dem, jag faller för tre nybakade bullar med smältande smör och äter dem, jag faller för min egen man och kysser honom bakom garderobsdörren till vi båda känner oss som tonåringar igen. Dessutom faller jag för några nya böcker och beställer dem, så där bara, utan att blinka.En av dem är The Business of Being a Writer av Jane Friedman. Jag älskar böcker som hjälper till att skapa en rutin och en tydlig arbetsdag när det gäller skrivandet och det här verkar vara en av dem. Friedmans bok blir hyllad på Goodreads och jag faller en del också för omslaget som är så snyggt och bra.

Återkommer när boken har ramlat in och jag har läst den!

https://www.janefriedman.com/the-business-of-being-a-writer/