Gå tillbaka till webbplatsen

Årets mest produktiva månad?

Det är något med oktober som får mig att vilja arbeta i kapp och avsluta saker. Känslan av att få saker gjorda spiller kanske över från barnens skolor, eller från att det är kyligare ute och mer attraktivt att sitta hemma vid skrivbordet. Efter att tidigare ha älskat sommaren mest av alla årstider, har den nu konkurrerats ut av hösten. Färgerna, de soliga dagarna då allt är gyllene, eller regnkvällarna då jag är dubbelt så tacksam över att vi har ett hus att bo i, i vilket jag kan sitta vid balkongdörrarna och höra hur regnet vräker ner på gården. Jag är inte stressad, som jag ofta är på våren, utan det finns tid för arbete men också tid för barnen och vännerna. Arbetslusten just nu inkluderar mitt andra manus för HarperCollins Nordic, som jag nu ska ta itu med igen, samt ett möjligt nytt samarbete som känns både roligt och spännande! Hoppas ni också hittar inspiration i hösten och att den bjuder både på lugn och livslust.